MyFitness

Kas oled kunagi tundnud end rühmatreeningu lõpus „võitmatu“ ja elujõulisena? Sellise tunde tekitamine on motivatsiooniks, mis inspireeris Mailist saama rühmatreeneriks. Mailis mäletab selgelt, kuidas iga treening pakkus talle suurepärase emotsiooni ja ta soovis seda tunnet ka teistega jagada. Saame lähemalt tuttavaks MyFitnessi rühmatreeneri Mailis Štrikiga, kes toob igasse treeningusse energia ja positiivsuse. Mailise kirg fitnessi vastu ning pühendumine klientide heaolule inspireerib iga osalejat andma endast parima! Sul on võimalus liituda tema juhendatavate Studio X, BOX BOX ja Step treeningutega.

Mis inspireeris Sind saama rühmatreeneriks?

Ma mäletan seda tunnet, mis mul alati peale rühmatrennis käimist oli – selline „võitmatu“ emotsioon (vaatamata sellele, et just sai tund aega rööprähklemist, kehal ei ole ühtegi kuiva kohta ning pulss on kõrgem kui 160) – ja ma soovisin seda ka teistega jagada ning neile samasugust rõõmujoovastust tekitada.

Kuidas kirjeldaksid end treenerina?

Olen rühmatreener, kes läheneb trennis osalejatele kui personaaltreener.  Minu jaoks on trenni tulija alati esikohal ehk et ma jälgin, juhendan ja ergutan nii esimest korda rühmatrenni tulijaid kui ka neid, kes juba on n.ö „vanad kalad“.

Miks peaks keegi valima just Sinu juhendatava rühmatreeningu?

Ma naudin seda, mida ma teen ning ma usun, et see peegeldub ka väljapoole, mis omakorda tekitab rühmatrennis osalejates usaldust ning kindlustunnet, et nad on heades kätes.

Minu jaoks on trenni tulija alati esikohal ehk et ma jälgin, juhendan ja ergutan nii esimest korda rühmatrenni tulijaid kui ka neid, kes juba on n.ö „vanad kalad”

Kui peaksid 3 lausega Studio X ja Step’i treeninguid kirjeldama, siis need oleks…

Studio X trennid on parajalt kõrge intensiivsusega, kus lisaks lihastele treenid ka koordinatsiooni ja võhma. Kindlasti tasub esimest korda Studio X saalis treenijal proovida kõik 4 treeningut läbi ning tulla ka peale esimest külastust uuesti tagasi. Selles trennis õpid oma võimekust väga hästi tundma – seda selle kõige paremas mõttes!

Step’i trenn on klassikaline kardiotreening, kus põhilise toonuse saavad alakeha lihased. Kordustele ülesehitatud ja kindla tempoga trenn, kus ka esimest korda stepi-pinki kasutavad osalejad tunnevad ennast kui „kalad vees“. Trenn, kus ka kui vasak-parem omavahel sassi lähevad, kasvatad võhma ning heaolutunnet.

Iga trenn on täpselt nii intensiivne, kui palju treenija endast sel päeval annab.

Kellele antud treening kõige rohkem sobib ja miks?

Studio X trennid sobivad kõikidele, kes armastavad kiirema tempoga rühmatrenne ning ei pelga eneseületamist.

Step’i trenn sobib igas vanuses ning treenitusastmega isikule, kes soovib tõsta oma kehalist koormust.

Milline on treeningu (treeningkava) ülesehitus ja kas koormuseid saab vajadusel ise reguleerida?

Studio X treeningud kestavad 50 minutit, mille jooksul tehakse harjutusi nii SkillMillil (spetsiaalne jooksutrenažöör) kui ka pingil, kus kasutatakse lisaks enda keharaskusele ka matti, erineva raskusega hantleid ning raskuspalli. Osaleja saab vahepeal raskust vajadusel muuta – kergemaks/raskemaks – ning enda tempos kaasa teha.

Stepi trenn on 50 minuti kestvusega kardiotreening, kus on kindla tempoga muusika, mis seab omakorda trenni tempo. Osaleja saab ise reguleerida Stepi pingi kõrgust – vastavalt selle muutub tema jaoks ka trenni intensiivsus. Trenn on üles ehitatud aeroobika põhisammudele ning kordustele, mis annab võimalusel kõikidel kombinatsioonid selgeks saada.

Tänu rühmatreeneri tööle „nakatan“ ka oma sõpru ning pereliikmeid rohkem liikuma

Milliseid hobisid naudid väljaspool rühmatreeningute saali ja kuidas need Su elu rikastavad?

Olen kultuurilembene – naudin muusikat, filmi, teatrit ning kunsti – aitab muust maailmast mõtted kõrvale viia ning süvitsi kultuuri sukelduda. Armastan reisimist – olgu selleks kas veel külastamata Eestimaa küla/metsarada või koht maailmas, kuhu võimalik rännata.

Kuidas rühmatreenerina töötamine Sinu igapäevaseid teisi hobisid ja aktiviteete toetab?

Tänu rühmatreeneri tööle „nakatan“ ka oma sõpru ning pereliikmeid rohkem liikuma – ühised jalutuskäigud või koos trennides käimised lähendavad ning hoiavad tervise tugevana.


Nimeta kolm kõige tähtsamat elulist aspekti enda jaoks, et elada kaua tervena ja õnnelikuna.

  • Liikumine on privileeg
  • Tunda rõõmu ka pisikestest asjadest
  • Liigne mõtlemine teeb õnnetuks

Rühmatreeningud on suurepärane viis saada tugevamaks ja parandada füüsilist vormi, olenemata sellest, kas oled alles alustamas treeningutega või juba kogenud spordiharrastaja. MyFitness pakub laia valikut treeninguid, mis sobivad igale tasemele, pakkudes professionaalset juhendamist ning motiveerivat keskkonda. Ühised treeningud annavad lisamotivatsiooni, aitavad arendada tehnikat ning pakuvad kogukonnatunnet.

Tule ja proovi erinevaid treeninguid, leia oma lemmik ning saame koos tugevaks!


TULE PROOVITREENINGULE

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

*Luban AS´il My Fitness mulle saadetavates e-kirjades kasutada jälgimispiksleid allolevatel eesmärkidel:
1. Kvantitatiivse info kogumise analüütilisel eesmärgil, hindamaks millise sisuga e-kirjad inimesi huvitavad, et vastavalt sellele kujundada e-kirjade sisu.
2. Kinnitamaks e-kirja kättesaamist, tõendamaks võimaliku vaidluse korral, kas isik on e-kirjas sisalduva info kätte saanud või mitte.

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Logi sisse

Ei ole veel liige? Liitu!

Unustasid salasõna?