MyFitness

20.septembril tähistame MyFitnessis rahvusvahelist üliõpilaspäeva! Sel päeval on klubikülastus üliõpilastele TASUTA.

Lisaks on võimalus liituda veebis koodiga IDUS2024 ilma liitumistasuta. Liitumispakkumine kehtib kuni 22.09.2024.

LIITUN

MyFitness pakub parimat treeningkvaliteeti ja kaasaegseid võimalusi, et toetada heaolu ning aidata hoida meele ja keha tasakaalu kooli kõrvalt. Olgu see jooga, jõutreening või kardiotreening – igaüks leiab sobiva viisi, kuidas päeva aktiivselt tähistada.  

MyFitnessis hoiad meele ja keha heas vormis ka kõige pingelisemal ülikooliajal. Kui otsid kohta, kus laadida akusid või lihtsalt vaheldust koolirutiinile, siis kaasaegsed seadmed ja ägedad treeningud on täpselt Sinu jaoks! Rühmatrennid, intensiivsed jõusaalitreeningud ja palju muud – treeninguid leidub igale tasemele ja eesmärgile. Täiuslik koht, kus balansseerida õpingud ja hea enesetunne! 

Haara sõbrad kaasa, pane trenniriided valmis ja kohtume saalis! 

Trennis näeme! 


*Pakkumine kehtib (üli)õpilaspileti ettenäitamisel. 
IDUS päev, mis on ametlikult UNESCO poolt välja kuulutatud, toimub maailmas üheksandat korda. Eestis koordineerib Rahvusvahelise Üliõpilaspäevaga seotud tegevusi Eesti Akadeemiline Spordiliit koostöös liikmeskoolide ning spordiklubidega.

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

*Luban AS´il My Fitness mulle saadetavates e-kirjades kasutada jälgimispiksleid allolevatel eesmärkidel:
1. Kvantitatiivse info kogumise analüütilisel eesmärgil, hindamaks millise sisuga e-kirjad inimesi huvitavad, et vastavalt sellele kujundada e-kirjade sisu.
2. Kinnitamaks e-kirja kättesaamist, tõendamaks võimaliku vaidluse korral, kas isik on e-kirjas sisalduva info kätte saanud või mitte.

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Logi sisse

Ei ole veel liige? Liitu!

Unustasid salasõna?