MyFitness

Peagi on Tartus MyFitness liikmetel laiemad treenimisvõimalused! 2013.a aprillis avame Tartus asukohaga Küüni tn 7 teise MyFitness klubi – MyFitness Tartu Kesklinn. Uues klubis saavad olema jõusaal koos kardiopargi, vabade raskuste ja venitusalaga, treeningstuudio mitmekülgsete rühmatreeningutega, spinningustuudio ning leilisaunad.

Hea uudis olemasolevatele ja uutele MyFitness Tartu Lõunakeskuse liikmetele – sama liikmekaardiga saab edaspidi külastada mõlemat MyFitness Tartu spordiklubi ilma, et kuutasu suureneks. Seega tasub liituda juba täna – alusta oma treeningutega MyFitness Tartu Lõunakeskuse klubis ning peale MyFitness Tartu Kesklinna klubi avamist aprillikuus saad Tartus treenida sama kuutasu alusel juba kahes MyFitness spordiklubis.

Hinnakiri olemasolevas MyFitness Tartu Lõunakeskuse klubis ja uues MyFitness Tartu Kesklinna klubis on sama. Täpsema info avamisava ja liitumistingimuste kohta avaldame peagi kodulehel.

 

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

*Luban AS´il My Fitness mulle saadetavates e-kirjades kasutada jälgimispiksleid allolevatel eesmärkidel:
1. Kvantitatiivse info kogumise analüütilisel eesmärgil, hindamaks millise sisuga e-kirjad inimesi huvitavad, et vastavalt sellele kujundada e-kirjade sisu.
2. Kinnitamaks e-kirja kättesaamist, tõendamaks võimaliku vaidluse korral, kas isik on e-kirjas sisalduva info kätte saanud või mitte.

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Logi sisse

Ei ole veel liige? Liitu!

Unustasid salasõna?